Back

Muziekles Neushoorn

Wil jij drummer worden van een band of violist van een orkest? Neushoorn biedt persoonlijke muzieklessen aan die zijn gericht op jouw interesse en talent! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Dus als je nou beginner bent of juist al ervaring hebt, iedereen is welkom. Ons docententeam bestaat uit professioneel opgeleide muziekdocenten die veel ervaring hebben in het werkveld. De docenten van Neushoorn werken nauw met elkaar samen om de interesse van de leerling zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een drumleerling een basgitaarles kan volgen, of dat een zangleerling een pianoles volgt. Bij Neushoorn staat de interesse en talent van de leerling centraal en daarom krijgt iedere leerling een eigen lesplan.

Naast de muzieklessen is er ook een mogelijkheid om te spelen in een band of orkest. Je wordt door een professionele bandcoach begeleid bij repetities en optredens. Speel jij wel de sterren van de hemel tijdens het jaarlijks muziekfestival van Neushoorn. Meld je dan nu aan of probeer een gratis proefles.

Aanmelden

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen of door ons een mail te sturen naar: info@muzieklesneushoorn.nl. De desbetreffende docent zal contact met je opnemen om een geschikte lestijd met je af te spreken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.