Back
Gebruiker avatar

Eddie Reijcheler

‘Toen ik op mijn 10e een keer op YouTube video’s zat te kijken en geheel toevallig een filmpje van een gitarist zag was ik direct compleet verknocht aan het instrument. In het begin ging mijn interesse vooral uit naar rock en blues, maar later zijn daar stijlen zoals funk, soul, rnb, jazz, en hiphop bij gekomen.’ Inmiddels speelt Eddie alweer ruim 15 jaar en kun je wel stellen dat hij een veelzijdig gitarist is geworden.

Eddie Reijcheler is 24 jaar en geboren in Bergen op Zoom (Brabant). In 2020 is Eddie verhuisd naar Leeuwarden om daar te studeren aan de muzikanten opleiding van D’Drive. Door deze studie heeft hij veel ervaring opgedaan, zowel individueel als in bandverband.

‘In Brabant, waar ik vandaan kom, heb ik sinds mijn 13e al in verschillende bands gezeten. Sinds 2019 ben ik daar bezig met Floyd and the Barbers, waarmee we ook al twee EP’s op Spotify hebben staan, en wat mooie optredens hebben mogen spelen. Daarnaast speel ik bij Schlæpp, Diamonds//Honey, Johnny Loves Me, en All Star Reggae. Ook werk ik regelmatig als sessiemuzikant mee aan projecten van andere muzikanten.’

De lessen van Eddie zijn toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden. Onze docent heeft veel ervaring opgedaan met lesgeven en beheerst het instrument als geen ander. Zijn lessen zijn leerzaam, persoonlijk en vooral erg leuk. Wil je een les bij Eddie proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.