Back
Gebruiker avatar

Mart Nijmeijer

Mart Nijmeijer
Gitaardocent

“Mijn eerste herinnering aan de gitaar is het horen van de track ‘’smoke on the water’’ (deep purple) in de auto van mijn vader. En nu, zoveel jaren later heb ik zelf elk genre wel een keer gespeeld. Van jazz, rock en blues tot hip/hop, pop en echte heavy metal, ik kan er geen genoeg van krijgen. Samen muziek maken vind ik het leukste wat er is!”

Mart Nijmeijer is 23 jaar en geboren in Dronten (Flevoland). Zijn eerste gitaar kreeg hij voor zijn 9e verjaardag. Vervolgens heeft hij tot zijn 17e gitaarles gehad.
In 2017 is Mart verhuisd naar Leeuwaren om te gaan studeren aan de Academie voor Popcultuur. Hier heeft hij zich verder kunnen ontwikkelen als gitarist én als muzikant. Afgelopen februari heeft hij succesvol zijn diploma behaald en is nu professioneel muzikant.

Op het moment is Mart druk bezig met zijn muzikale carrière. Zo doet hij veel sessiemuzikanten-werk in de studio en speelt hij in verschillende bands. Mart schrijft muziek in studio Lake Woozo en ook gewoon thuis, in zijn ‘uit de klauwen gelopen’ thuisstudio. Mart schrijft en speelt onder andere in acts zoals: Johnnylovesme, DANYTHA, KLETUS en Velveteen Void. De kracht van Mart is zijn veelzijdigheid als muzikant, op het moment speelt hij alle genres en gitaarstijlen door elkaar heen.

De lessen van Mart zijn toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden. Onze enthousiaste docent heeft heeft brede muzikale ervaring en sluit gemakkelijk aan bij de wensen van de leerlingen. Zijn lessen zijn leerzaam, persoonlijk en vooral erg leuk. Wil je een les bij Mart proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.